fbpx

Nou servei d’informació per Whatsapp

L’Associació Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga i l’Associação ANSA posen a disposició un nou canal de comunicació sobre en Pere Casaldàliga i les seves causes a través del popular servei de missatgeria WhatsApp, mitjançant el qual aquestes associacions enviarem notícies i publicacions relatives a la seva vida, la seva obra i les seves causes.

Com apuntar-se al servei

1. Fes «click» en el botó verd que et posem a continuació i escriu-nos el teu nom i cognoms.

2. Guarda el nostre número als teus contactes, amb el nom Associació Araguaia: 623 03 88 75, per poder començar a rebre els missatges.

3. En menys de 36 hores rebràs un missatge de confirmació.

4. Podràs donar-te de baixa d’aquest servei en qualsevol moment simplement enviant un missatge de WhatsApp al número de telèfon 623 03 88 75 amb el teu nom i cognoms i la paraula ‘baixa’. En menys de 36 hores es tramitarà la petició i rebràs un missatge de confirmació, deixant de rebre el servei.

Important: El teu nom i cognoms són fonamentals per rebre els missatges.

Servei gratuït

Les persones interessades a rebre les novetats informatives i publicacions al seu telèfon mòbil poden inscriure’s de forma completament gratuïta.

Amb aquest servei fem un pas més en la relació amb els nostres amics i amigues, apropant-los el coneixement sobre la figura de Pere Casaldàliga i les seves causes de forma còmoda i inmediata.

Preguntes freqüents

Quants missatges rebré al dia? No saturarem el teu Whatsapp. Rebràs com a màxim un missatge al dia, recollint les publicacions, notícies o actualitzacions més destacades, tret que l’actualitat d’en Pere Casaldàliga o de les activitats directament relacionades amb ell justifiqui l’enviament de més missatges.

Quan tardaré a rebre les notícies des de que m’apunti? En un període màxim de 36 hores des que ens hagis enviat el missatge d’alta rebràs un text de benvinguda. A partir d’aleshores ja aniràs rebent les alertes.

Rebré missatges d’altres lectors? No. No és un grup. Els únics missatges que rebràs seràn els de l’Associació Araguaia, sempre relacionats amb en Pere Casaldàliga i les seves causes.

Els/Les altres inscrits o inscrites podran entrar en contacte amb mi? No. Les teves dades no seràn visibles pels altres inscrits o inscrites, de manera que no rebràs ni podràs interactuar amb els/les altres inscrits o inscrites.

Quan tarda a ser efectiva una baixa? Igual que per a les altres, les baixes també es cursen en un període màxim de 36 hores.

Pot ser que no rebi les alertes? Assegura’t que tens guardat el número de l’Associació Araguaia a l’agenda de contactes.

Reglament europeu de Protecció de Dades (UE) 2016/679

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, l’informem que les dades que ens faciliti seran tractats per l’Associació Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga, amb domicili al carrer de Roger de Llúria 126, 3r 1a 08037 de Barcelona, amb la finalitat d’enviar-li notícies i publicacions a través de l’aplicació Whatsapp en el seu telèfon mòbil. L’informem que, tot i que l’aplicació Whatsapp es troba fora de la UE, aquesta està sotmesa al Privacy Shield Framework.

Gràcies per fer un donatiu!

A continuació et demanarem algunes dades 

You have Successfully Subscribed!

Gracias por tu donativo!

A continuación te pediremos algunos datos

 

You have Successfully Subscribed!

Obrigado pela sua ajuda!

A seguir, lhe pediremos algumas informações

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest